علت باد کردن باتری گوشی چیست؟ اگر باتری گوشی باد کرد چه کنیم؟
شاید تا به حال با مشکل باد کردن باتری گوشی موبایل یا تبلتتان مواجه شده باشید. اگر با سوالاتی از قلبیل علت باد کردن باتری گوشی چیست یا اگر باتری گوشی باد کرد چه کنیم مواجه شدید ما در این مقاله بهصورت کامل دليل باد كردن باتری گوشی را مورد بررسی قرار دادیم. پس ما ماکروتل همراه باشید.
علائم باد کردن باتری گوشی
قسمت اعظم وسایل الکترونیک قابل حمل و مدرن، از جمله لپ تاپها، اسمارت فونها، تبلتها و کتاب خوانهای الکترونیکی و ردیابهای تناسب اندام با باتریهای لیتیومیونی کار میکنند. هر چه که باتریها جمع و جورتر میشوند این وسایل بهتر از قبل میشوند.
باتریهای لیتیوم یونی جدید دارای چگالی انرژی بالا، خود تخلیه شارژ و اثر حافظه کم هستند؛ همه این ویژگی ها باعث شده که آن ها برای استفاده در همه چیز از مک بوکها گرفته تا کیندلها عالی باشند. متاسفانه همه چیز کاملا مثبت نیست و این مقدار چگالی انرژی بالا معایبی هم دارد. برای مثال باتریهای لیتیوم یونی نسبت به نسل های پیشین خود پایداری کمتری دارد و زودتر باد میکند.
عنصر لیتیوم نسبت به ترکیباتی که قبلا در باتریها استفاده میشد واکنش پذیرتر است و باتریهای جدید پارتیشنهای بسیار کوچکی بین سلولها و روکش بیرونی دارند و کل باتری در یک فضای محبوس تحت فشار قرار گرفته است.
زمانی که باتریهای لیتیوم یونی زیادی داغ و یا زیادی شارژ میشوند یا این که به طور طبیعی در اثر گذر زمان کارایی خود را از دست میدهند، ممکن است سلولهای داخلیتر باتری ترکیب قابل اشتعال الکترولیت را بیرون دهند. این زمانی است که باتری گوشیها باد میکنند؛ چون باتریها در فضای محبوسی قرار دارند آزاد شدن گازهای مذکور باعث باد کردن آن میشود.
زمانی که باتری لیتیوم یونی کهنه و خراب میشود یا موقعی که زیادی روی پریز به برق به شارژ زده باشید یا باتری آن داغ شده باشد، احتمال این که سلولهای باتری ترکیبی از الکترولیت قابل اشتعال را انتشار دهند وجود دارد. نتیجه ی این امر به تورم و باد کردن باتری گوشی شناخته میشود. این گازها همچنان درون باتری محبوس هستند اما باعث انبساط و باد کردن آن می شوند. پوشش باتری همانند یک لایه محافظ عمل کرده و از آتش گرفتن باتری جلوگیری میکند.
شما ممکن است از درست جا نخوردن درب پشت گوشی یا وجود یک درز غیرمعمول بین درب پشت و شاسی گوشیتان متوجه باد کردن باتری گوشی موبایلتان شوید.
بسته به میزان تورم باتری، برخی از نمونههای شدیدتر در واقع باعث میشوند که باتری تا اندازهای باد کند که بتواند trackpad یا درب باتری را بشکند. به یاد داشته باشید که در حالی که این موارد گاهی اوقات اتفاق میافتد، اما به طور کلی، باتریهای لیتیومیونی واقعا ایمن هستند. آنها با اقدامات ایمنی چندگانه طراحی شدهاند که آنها را در برابر زیاد شارژ شدن، زیادی داغ شدن و غیره محافظت میکند.
دو نوع باد کردگی باتری گوشی وجود دارد؛ گاز و جامد. زمانی که باتریها تولید میشوند با برچسبهای توصیفی نشانگر اسم و نامشان بسته بندی میشوند. گاهی اوقات این برچسبها منفذهای هوایی کمی دارند و نمیگذارند گازها خارج شوند.
باتریها با گذر زمان گاز آزاد میکنند اما برچسب روی آن از پخش آن جلوگیری میکند. سپس باتری به تدریج باد میکند. از سوی دیگر، باتری میتواند به صورت شیمیایی به گونهای واکنش دهد که درون آن متریال جامد تولید شود. در هر دو حالت، باتری بزرگتر از شکل اولیه خود میشود و به اصطلاح شکم می کند.
اگر تورم باتری گوشی جزئی باشد، ممکن است متوجه تغییرات کوچکی در گوشی خود شوید برای مثال پشت گوشیتان ممکن است اندکی از جای خود کج شده باشد، قاب و شاسیتان ممکن است دارای شکاف غیرمعمول شده باشد یا این که درب باتری لپ تاپ تان به آسانی چفت نشود. گاهی باد کردن باتری گوشی چنان زیاد می شود که با اندکی فشار درب گوشی باز شده و باتری به بیرون پرتاب می گردد.
تورم یا باد کردن باتری ها به خاطر گاز تولید شده در سلول باتری است که در فرآیند واکنش شیمیایی که اکسیداسیون الکتروشیمیایی الکترولیت نامیده می شود تولید می گردد که می تواند نتیجه گرمای غیر طبیعی باشد که آن نیز به خاطر باتری معیوب، شارژ ناصحیح یا شارژر خراب تولید می شود. ممکن است شارژر شما خراب شده باشد و نتیجه اش باد کردن باتری باشد یا استفاده از شارژر ناسازگار باعث باد کردن تورم در وسط باتری شما شود.
علاوه بر این، برخی از روش های شارژ کردن گوشی های تلفن همراه که شما به کار برده اید ممکن است منجر به خراب کردن و باد کردن باتری شما شده باشد.
بسیاری از گوشی های ما که روزمره استفاده می کنیم دارای باتری های لیتیوم یونی هستند و اغلب اوقات همه چیز بی اشکال پیش می رود. اما گاهی اوقات زمانی که یک باتری خراب می شود، ممکن است باد کند و خطرناک شود.
جلوگیری از باد کردن باتری گوشی
به طور کلی می توان گفت همیشه باید 3 نکته اصلی را رعایت کنید تا از باد کردن باتری گوشی تان جلوگیری شود.
- نکته اول: همیشه از شارژر اصلی گوشی یا شارژر سازگار با گوشیتان استفاده کنید.
برخی از شماها این نکته را نادیده میگیرید و زمانی که نادیده گرفتید و به طور مرتب از شارژر نامناسب برای موبایل خود استفاده کردید باتری شما سرانجام باد میکند. برای مثال استفاده از شارژر 5 ولت، 2 آمپر برای گوشی که نیاز به شارژر 5 ولت 1.5 آمپر دارد باعث خرابی آن میشود.
برای خرید شارژر اصلی گوشی موبایل روی لینک کلیک کنید
- نکته دوم: از بیش از حد شارژ کردن باتری موبایل تان اجتناب کنید. اگرچه بعد از این که شارژ باتری تان پر شد و چند ساعتی هم روی پریز ماند استفاده از گوشی تان تا مدت ها هیچ نشانی از خرابی باتری ندارد مخصوصا زمانی که از شارژر اصلی برای شارژ دستگاه تان استفاده کنید، اما بهتر است گوشی که پر شارژ شده است را از پریز بکشید چون تکرار این کار باعث می شود که باتری شما بیش از حد شارژ شود مخصوصا زمانی که از شارژر اصلی استفاده کنید و این خود منجر به باد کردن باتری موبایل تان می شود.
- نکته سوم: از گوشی موبایل تان هنگام شارژ کردن استفاده نکنید.
بله، استفاده از موبایل تان در هنگام شارژ کردن به آسانی می تواند انرژی اضافی در باتری ایجاد کند و بنابراین نتیجه اش باد کردن باتری در گذر زمان است.
سرانجام، اگر متوجه شدید که باتری شما باد کرده است، بهترین کار برای حفظ ایمنی تان این است که به طور صحیح باتری را جدا کنید، چون باتری ها در این موقع به سادگی می تواند آتش بگیرند یا منفجر شوند.
تخلیه شارژ موبایل
قبل از این که ولتاژ باتری تان به حداقل میزان ممکن برسد از استفاده از آن دست بکشید. یکی از دلایلی که باعث باد کردن باتری گوشی میش.د تخلیه کامل شارژ دسستگاه است
گرما دشمن باتری گوشی موبایل
از باتری ها یا شارژ باتری ها هنگامی که داغ هستند استفاده نکنید. بعد از این که از شارژی استفاده کردید بگذارید اندکی سرد شود و دوباره از آن استفاده کنید. باتری ها را در مکان گرم نگهداری نکنید. برای مثال، باتری یا گوشی موبایل خود را در روزهای داغ تابستان روی داشبورد ماشین رها نکنید. هرگز گوشی، لپ تاپ یا دیگر دستگاه هایی که درون آن باتری وجود دارد را در یک روز داغ تابستانی در خودرو رها نکنید. هرگز گوشی خود را در مکان فوق العاده داغ نظیر کنار یک پنجره آفتابی به شارژ نزنید. پس هنگامی که از دستگاه خود استفاده نمی کنید آن را در جای خنک و خشک قرار دهید.
تعویض باتری قدیمی
اگر متوجه شدید که عمر باتری گوشی، لپ تاپ و تبلت تان به پایان رسیده است، حتما باید آن را تعویض کنید. با این کار مطمئن هستید که با باتری باد کرده و مشکلات مربوط به آن مواجه نمی شوید. برای خرید باتری موبایل و تعویض آن میتوانید به دفتر ماکروتل در تهران مراجعه کنید
از رها کردن گوشی خود در حالت شارژ اجتناب کنید
باتری ها زمانی در بهترین حالت خود هستند که زیادی داغ نشده باشند و زیادی شارژ نشوند. هیچ نیازی نیست که دستگاه تان را به طور مداوم شارژ کنید یا آن را روی پریز رها کنید. بیش از حد شارژ کردن برای باتری خوب نیست و در واقع گرمای اضافی ایجاد می کند و چرخه عمر باتری شما را کاهش می دهد.
درحالی که باتری های لیتیوم یونی به طور کلی بسیار ایمن هستند اما گاهی اوقات ممکن است باد کنند و خراب شوند.
باتری های باد کرده و پاسخ به سوالات رایج در این مورد:
آیا می توان برای تعمیر باتری های باد کرده ، آن ها را درون فریزر گذاشت؟
خیر، قرار دادن باتری باد کرده درون یخچال تنها به شما باتری باد کرده سرد تحویل می دهد. فرآیند شیمیایی مضر درون باتری قبلا آغاز شده است که تغییر دما دیگر آن را معکوس نمی کند. شما باید فورا از استفاده این باتری دست بکشید.
باد کردن باتری احتمالا ناشی از تجزیه الکترولیت و ایجاد گازهاست و با استفاده از این باتری خراب ممکن است به خود و خانواده تان آسیب برسانید.
باتری های موبایل از هر برندی که باشند تنها گارانتی 6 ماهه دارند و این بسیار روشن است که باتری ها می توانند تا حداکثر 6 ماه بدون عیب و نقص کار کنند، اگر خوش شانس باشید و رعایت کنید شاید عمر باتری تان به بیشتر از 1 سال هم برسد.
با این حال، نحوه استفاده شما از دستگاه تان مستقیما با عملکرد دستگاه تان از نظر باتری مرتبط است. باتری ها تنها زمانی باد می کنند که شما از آن ها به خوبی مراقبت نکنید، یکی از دلایل باد کردن باتری موبایل زیادی شارژ کردن آن هاست. رها کردن گوشی روی پریز باعث شارژ بیش از حد و در نتیجه گرم شدن کل دستگاه می شود. امیدوارم درس علوم کلاس پنجم را یادتان باشد که فلزات با گرم شدن و سرد شدن منبسط و منقبض می شوند.
به همین ترتیب، باتری ها نیز از برخی اجزای فلزی ساخته شده اند که زمانی که گرم می شوند منبسط شده و باد می کنند و درب پشت موبایل تان دیگر مثل قبل به آسانی جا نمی خورد.
در نهایت، اگر شما باتری منبسط شده خود را در فریزر قرار دهید، ممکن است نه تنها باتری خود را تعمیر کنید بلکه یخچال تان را نیز خراب کنید چون تترافلوئوراتن موجود در یخچال فریزر ممکن است با مواد شیمیایی فلزی درون باتری واکنش دهد و منجر به انفجار کل خانه تان شود، بنابراین به جای راهکارهای تعمیر باتری باد کرده فقط سریعا آن را تعویض کنید.
هنگام باد کردن باتری های موبایل چه کار کنیم؟
شاید روزی، متوجه چیزی عجیبی بر روی تاچ ال سی دی گوشی خود شوید یک اثر دائمی در مرکز تاچ اسکرین، درست مانند این که کسی با انگشت روی صفحه نمایش گوشی تان فشار داده باشد. در ابتدا شاید فکر کنید که صفحه نمایش آسیب دیده است و سعی به تمیز کردن آن کنید. اما زمانی که درب پشت گوشی را باز کنید این اثر فشار و رنگ رفتگی صفحه نمایش از بین می رود. ظاهرا باتری گوشی شما باد کرده و روی صفحه نمایش گوشی فشار وارد کرده بود و در نتیجه رنگ آن قسمت از صفحه نمایش محو شده بود.
زمانی که یک باتری باد کرد، استفاده از آن خطرناک است. شما باید باتری جایگزین پیدا کنید و باتری باد کرده خود را با باتری جدید تعویض کنید. سعی نکنید که باتری بادکرده را دیگر به شارژ بزنید. به محض این که متوجه شدید باتری شما باد کرده است باید از قوانین محلی مربوط به مواد قابل بازیافت خطرناک پیروی کنید.
در بیشتر موارد ملاحظات ایمنی به کار رفته در باتری ها کار می کنند و از آتش گرفتن و انفجار باتری جلوگیری می کنند. با این حال، اگر اکنون کار از کار گذشته است و باتری تان باد کرده است یاد بگیرید که چطور باتری های باد کرده را از دفع کنید.
چطور باتری باد کرده لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری را دور بیندازیم؟
باتری باد کرده نیاز به مراقبت و دفع صحیح دارد چون احتمال خطر آتش سوزی وجود دارد. اول و مهمتر از همه، زمانی که متوجه شدید باتری تان باد کرده است، سعی نکنید که آن را به شارژ بزنید. به علاوه گوشی که در آن این باتری قرار دارد را نیز استفاده نکنید. زمانی که تورم باتری اتفاق می افتد، اقدامات ایمنی باتری دیگر کارساز نیستند و شارژ کردن یا استفاده از گوشی به راحتی منجر به انفجار می شود.
باتری های باد کرده جزو زباله های خطرناک محسوب می شوند. شما برای دور انداختن باتری باد کرده ابتدا باید شارژ آن را کاملا تخلیه کنید. دو روش اصلی که مردم برای تخلیه شارژ کامل باتری ها استفاه می کنند یکی اتصال آن به لامپ برق و دیگری قرار دادن آن در سطل آب نمک است.
در مورد این که کدام روش بهتر است بحث نمی کنیم. اگر تصمیم گرفتید باتری خود را از طریق لامپ تخلیه شارژ کنید، پیشنهاد می کنم لامپ های 12 ولت، 20 وات هالوژنی را انتخاب کنید چون متصل کردن سیم به این لامپ ها آسان تر است. می توانید از چندین لامپ به صورت موازی استفاده کنید تا به سرعت تخلیه شارژ مورد نظرتان برسید. زمانی که لامپ دیگر با باتری روشن نشد شارژ باتری شما کاملا تخلیه شده است.
بعد از این که باتری تان را به طور کامل تخلیه شارژ کردید، پیشنهاد می کنیم آن را به نزدیک ترین مرکز دفع زباله های خطرناک تحویل بدهید.
هنگام در آوردن باتری، هرگز شرایط را با فشار آوردن و صدمه وارد کردن به باتری بدتر نکنید. چون فشار وارد کردن به باتری ممکن است آن را سوراخ کند و ترکیبات درون آن با اکسیژن و رطوبت هوای محیط واکنش دهد.
در گوشی های با باتری قابل تعویض، اگر به طور ایمن می توانید باتری باد کرده را جدا کنید پس حتما این کار را انجام دهید. بلافاصله پس از جدا کردن باتری، نوار چسب الکتریکی را بردارید و اتصالات لخت باتری را با آن بپوشانید. این کار از این که باتری ها به چیزی تماس پیدا کنند و اتصالی ایجاد کنند جلوگیری می کند.
پس از برداشتن باتری، آن را در جایی که سرد و خشک است و به دور از هر چیز قابل اشتعال می باشد بگذارید و برای تحویل آن به مراکز مجاز بازیافت اقدام کنید.
برای گوشی های با باتری های داخلی یا غیرقابل تعویض که خودتان نمی توانید درب آن را باز کنید، به خدمات الکترونیک و تعمیر باتری مراجعه کنید تا باتری را برای شما بیرون بیاورند. آن ها حتما ابزار لازم و مهارت کافی برای جدا کردن باتری از گوشی تان را دارند.
اگر نتوانستید بلافاصله فرد مناسب برای این کار پیدا کنید، گوشی و باتری درون آن را در جای خشک و خنک و به دور از وسایل قابل اشتعال قرار دهید.
چه چیزی باعث باد کردن باتری های لیتیوم یونی می شود؟
باتری های لیتیوم یونی در محفظه بسته قرار دارند. آن ها به خاطر گازهایی که درون شان تولید شده است باد می کنند. این گاز نتیجه اکسیداسیون تدریجی الکترولیت در هر چرخه شارژ است.
از آن جایی که باتری ها در محفظه چفت و محکم قرار دارند، گاز راه فراری ندارد و روی بدنه باتری فشار وارد می کند و آن را متورم می کند.
آیا می توانیم از باد کردن باتری های لیتیوم یونی جلوگیری کنیم؟
بله، شما می توانید با رعایت برخی نکات عمر باتری موبایل خود را بیشتر کنید. برای مثال، این که از شارژر باتری با ولتاژ و جریان شارژ سازگار استفاده کنید. اگر شارژری با جریان شارژ بالاتر استفاده کنید، با این که باتری تان سریع تر شارژ می شود اما در نهایت چند هفته بعد با باتری باد کرده مواجه خواهید شد.
به طور مشابه، هنگامی که باتری گوشی خود را شارژ می کنید آن را از رطوبت و گرما دور نگهدارید چون این ها فرایند اکسیداسیون آن را سریع تر می کند.
نباید باتری تان را در همه زمان به شارژ بزنید بلکه آن را تنها زمانی به شارژ بزنید که هشدار low battery را روی صفحه مشاهده می کنید.
شارژ و دشارژ صحیح باتری در دمای طبیعی قطعا به عمر باتری کمک می کند. فقط گذشت زمان می تواند نشان دهد که آیا باتری گوشی شما نقص و عیب دارد یا نه.
اگر گوشی شما کمی پف کرده به نظر می رسد یا صفحه نمایش آن از درون ترک خورده است، احتمالا باتری موبایل شما باد کرده است.
آیا همه باتری های لیتیوم یونی متورم می شوند؟
برخی از باتری هایی که از کیفیت بالا و متریال جدیدتر ساخته شده اند عمر بیشتری دارند و معمولا باد نمی کنند. اما برخی باتری های ارزان قیمت تر از متریال بی کیفیت و کهنه ساخته شده اند و سریع تر متورم می شوند. بسیاری از خرده فروشان آنلاین باتری های قدیمی ارزان قیمت را می خرند و برچسب روی آن را عوض می کنند تا ظاهر آن ها نو شود که این ها چندماه هم دوام نمی آورند.
اگر یک باتری شارژ کرده را به شارژ بزنیم ممکن است منفجر شود؟
باتری های لیتیوم یونی به خاطر این که فرآیند شارژ درون آن ها گاز تولید می کند متورم می شوند. اگر باتری باد کرده خود را دوباره و دوباره به شارژ بزنید، گازهای بیشتری درون آن تولید شده و سرانجام فشار بالای ایجاد شده منجر به منفجر شدن باتری و آزاد شدن گازهای سمی در هوا می شود. این گازها معمولا قابل اشتعال بوده و منجر به آتش سوزی می شوند.
آیا می توانیم سوراخ کوچکی روی باتری باد کرده ایجاد کنیم تا گازهای آن آزاد شود تا به اصطلاح باد باتری را بخوابانیم و دوباره از آن استفاده کنیم؟
گازهای داخل باتری ناپایدار، قابل اشتعال و بسیار سمی هستند. این گازها می توانند مشکلات سلامتی جدی ایجاد کنند و به طور غیرمنتظره آتش بگیرند. اصلا توصیه نمی شود که شما چنین کاری را با باتری باد کرده خود انجام دهید. در عوض، باتری جایگزین دیگری پیدا کنید و از آن استفاده کنید.
آیا شارژ بیش از حد باعث باد کردن باتری ها می شود؟
ممکن است کمی شوکه کننده باشد، اما مشکل باد کردن باتری ها متداول تر از چیزی است که افراد فکر می کنند.
بهتر است به رها کردن گوشی در حال شارژتان عادت نکنید و به موقع آن را از روی پریز جدا کنید، بدتر از این استفاده از شارژرهای با ولتاژ و جریان ناسازگار با گوشی تان است. شارژرهای موبایل به طور معمول ولتاژ 5 ولت و شارژر تبلت ها و لپ تاپ ها ولتاژ 20 تا 25 ولت را تامین می کنند. شارژ کردن گوشی با شارژری با 20 ولت منجر به اضافه بار شارژ روی مدارها می شود.
آیا مشکل باد کردن باتری ها قابل حل است؟
با تورم ناشی از گاز، در برخی موارد می توان برچسب روی باتری را کند تا گاز زیر آن به طور طبیعی خارج شود. با این حال هنگام باد کردگی از نوع جامد، باتری کاملا خراب شده است و راه حل آن فقط تعویض باتری است. اما بهتر است این طور فرض کنید که هیچ راهی وجود ندارد فقط باید آن را دور بیندازید و باتری جدید بخرید. ارزش ندارد که با نگهداشتن باتری باد کرده جان خود و خانواده خود را به خطر بیندازید.
آیا باتری باد کرده خطرناک هستند؟
تورم از نوع جامد خطرناک ترین است چرا که باتری دیگر مثل سابق عمل نمی کند. این باتری ممکن است زمانی که در فشار یا حرارت بالا قرار بگیرد مشکلات دیگری نیز پدید بیاورد. تورم گازی برای فرد خطرناک نیست اما در هر مورد اگر گوشی شما از دست تان بیفتد باتری باد کرده آن را خراب می کند.
چه چیزی باعث باد کردن باتری های لیتیوم پلیمری می شود؟
همانند باتری های لیتیوم یونی، تولید گاز در باتری های لیتیوم پلیمری امری طبیعی است. حتی اگر از باتری خود به درستی مراقبت کنید، استفاده معمول روزانه باتری شما در طی فرآیند تجزیه الکترولیت باتری در حین شارژ و دشارژ گاز تولید می کند. اما اگر باتری موبایل خود را بیش از حد شارژ کنید یا در محیط گرم قرار دهید این فرآیند تجزیه الکترولیت با سرعت بیشتری انجام می شود.
تجزیه الکترولیت باتری به چه معناست؟
به طور کلی باتری موبایل از سه جزء تشکیل شده است؛ آند، کاتد و الکترولیت. آند و کاتد پایانه های مثبت و منفی باتری هستند. الکترولیت ماده شیمیایی درون باتری است که اجازه می دهد در طول دشارژ یون های باردار از آند به سمت کاتد بروند و همین طور در حین شارژ شدن. تجزیه الکترولیت زمانی اتفاق می افتد که الکترولیت به طور شیمیایی تجزیه می شود. بنابراین در یک باتری لیتیوم پلیمری، زمانی که الکترولیت تجزیه می گردد دو گاز لیتیوم و اکسیژن آزاد می شود. این دو با هم روی آند یا کاتد(بسته به این که در حین شارژ کرد باشدن یا دشارژ کردن باشند) اکسید لیتیوم تشکیل می دهند.
اما غیر از این ماده، اکسیژن اضافی دیگری نیز وجود دارد که روی هیچ کدام از پایانه های آند و کاتد نمی نشیند. این اکسیژن اضافی یکی از دلایل باد کردن باتری هاست و اکسیژن قابل اشتعال است. به علاوه آزاد شدن اکسیژن خود زمینه بیشتری برای باد کردن باتری فراهم می کند. از دیگر گازهایی که در طول واکنش شیمیایی طبیعی حین شارژ و دشاژژ باتری تولید می شوند می توان به کربن دی اکسید و کربن مونوکسید اشاره کرد.
حامد 1403-07-07 پاسخ
سلام ، من یک گوشی سامسونگ گلکسی مینی دارم ، اوایل خریده بودم از شارژر خودش استفاده نمیکردم و از شارژر نوکیا استفاده میکردم که یو اس بی بود بعد از یه مدتی کابل شارژر نوکیا از بغل سوکت قطع شد و من به زور با همون با اتصالی گوشیو شارژ میکردم تا اینکه یه روز از سر عصبانیت گوشیو زدم زمین بعد موقع شارژ فقط لوگوی باتری میومد و شارژ نمیشد بعد خاموش میشد . حدس زدم مال باتریه و باتری رو عوض کردم بعد دیدم گوشی هم شارژ شد هم روشن شد دوباره با همون شارژر اتصالی نوکیا شارژش میکردم تا چند وقت دیگه از گوشی استفاده نکردم بعد یه مدت دوباره از گوشی استفاده کردم دیدم باتریش باد کرده و رفتم اونو عوض کردم و شارژرش هم عوض کردم و با شارژر فابریک خودش شارژ میکردم اول باتری رو تا ته خالی کردم بعد زدم به شارژ تا صددرصد شارژ شد اما وقتی از شارژر جداش میکنم و از گوشی استفاده میکنم از حالت صد درصد تا چهل درصد میرسه یهو خاموش میشه بعد روشنش میکنم میزنه شارژ صفره . حالا چندتا سوال دارم میشه ایراد از گوشی باشه یا ایراد از باتریهسلام احتمالا خیلی زیاد مشکل باتری هست.
noob 1398-11-05 پاسخ
سلام من یه تبلت لنوو مدل s6000-h دارم چهار ساعت طول میکشه شارژ بشه علت چیست؟
1398-11-05 پاسخ
سلام
باتری های تبلت به علت ظرفیت بالاشون دیر شارژ میشن و 4 ساعت طبیعیه
Sogand 1398-07-08 پاسخ
سلام من یه گوشی سامسونگ j7 core دارم دست دوم خریدم باتری باد کرده همه چیشم عوض کردم اما دو ماه هست که خریدم و باد کرده میخواستم ببینم باید چیکار کنم باتری تعویض کنم یا نه.
اگه باتری بخرم چقدر برام کار میکنه ؟
هزینش چقدره ؟
1398-07-08 پاسخ
سلام. باید گوشیتون بررسی بشه تشریف بیارید به آدرس پایین سایت و یا گوشیتون رو ارسال کنید چون امکان داره مشکل از گوشیتون باشه که باعث باد کردن باتری میشه
موفق باشید
sasan 1398-06-23 پاسخ
سلام . من برای گوشیم یه باتری جدا بعنوان زاپاس خریدم . میخاستم بدونم تو چه شرایطی بیرون از گوشی نگه داری کنم که خراب نشه؟
1398-06-23 پاسخ
خالی کنید باتری رو و گرما بهش وارد نشه
موفق باشید
سعید 1398-05-21 پاسخ
سلام من باتری گوشیم باد کرده بود بعد با به چاقو سوراخش کردم بعد منفجر شد و دود خیلی بدی کرد که داشتیم نفس کم می آوردیم میادین بریم دکتر یا نه
مریم 1398-04-26 پاسخ
سلام گوشی من از بغل متورم شده اصلا شارژ زود خالی نمیکنه خیلی عالی باطریش مث روز اول درست شارژو نگه میداره البته پارسال عوضش کردم.اما الان چند روزیه هنگ میکنه صفحه ش سیاه میشه چند بار میزنم روشن نمیشه صفحه و یا فقط از قسمت پایین بالای صفحه رو نشون میده.چند بار باید بزنم تا صفحه روشن بشه،وسط همه چی هنگ میکنه دیر میاد بیرون از برنامه ها.تنظیم کارخونه هم کردم اما بی فایده بود.گوشیم sonyz3dual هستش و الان 4-5ساله دارمش.مشکلش چیه بنظرتون؟ ممنونم
1398-04-26 پاسخ
باید دستگاه رو ارسل کنید بررسی سخت افزاری بشه
محرابی 1398-02-13 پاسخ
سلام ببخشید من یکم ترسیدم بخاطر این مشکلات انفجار و این قاضایا..
من درحال حاضر اصلا امکان خرید باتری جدید ندارم سه تا سوال داشتم
اگر باتری رو تابستون عوض بکنم بنظرتون اتفاقی میوفته؟ یعنی ممکنه تا اونموقع بسوزه با توجه به اینکه آذر عوضش کردم و تقریبا یک ماهه که باد کرده؟
برای گوشی J7 2016 چه نوع باتری ای با چند ولتاژ بگیرم خوبه؟
و اینکه گوشی من خیلی خیلی سریع شارژ تموم میکنه یعنی به 70 درصد میرسه خاموش میشه و این مشکل با هربار شارژ کردن بدتر میشه دفعه قبل هم به همین علت باتری رو عوض کردم. بنظرتون مشکل از باتریه؟ من مطالب مربوط به علت تخلیه زود شارژ رو خوندم و همه رو انجام دادم اما کارساز نبود فقط باتری ممکنه علتش باشه
ممنون میشم اگر بگید چه باتری ای مناسبه
1398-02-13 پاسخ
درود
ممکنه جنس باتری خوب نبوده باشه باید باتری اورجینال تهیه کنید اما قبلش دستگاه رو بیارید به آدرس دفتر تهران ما یا ارسال کنید مسیر شارژ گوشی بررسی بشه
مجتبی 1397-12-28 پاسخ
سلام باتری گوشی من کمی باد کرده زود شارژ می شه و زود هم خالی میشه گاهی وقت ها هم وقتی شارژ داره یک دفعه خاموش می شه و شارژش صفر درصد میشه بعضی از دوستان می گن اگه با دستمال کاغذی محکمش کن ما درست می شه آیا راست می گن؟
1397-12-28 پاسخ
سلام
باتری باید تعویض بشه در غیر این صورت ممکنه به بقیه قطعات گوشی آسیب وارد کنه
موفق باشید
Aetna 1397-11-24 پاسخ
ببخشید من تبلتم lenovo هست پیام برام اومده که «باطری شما درحال انفجار است» میخواستم ببینم که الکیه یا واقعا خراب شده؟
1397-11-24 پاسخ
سلام
اگه پیام از طرف خود دستگاه باشه باتری شما مشکل داره ولی اگه پیام از طریق اپلیکیشن خاصی ارسال شده صرفا جهت تبلیغاته
جمال 1397-10-15 پاسخ
با سلام
تشکر از توضیحات و سایت خوبتون.سوالی در مورد باد کردن باتری داشتم،اینکه آیا باد کردن باتری میتونه از خود گوشی باشه یعنی گوشیمون مشکلی داره که باعث بشه باتری باد کنه؟
ممنون
1397-10-15 پاسخ
بله معمولا باد کردن باتری بدلیل خرابی گوشی یا شارژر گوشی هست باید گوشی رو بیارید بررسی کنیم
موفق باشید
علی 1397-08-03 پاسخ
بسیار متشکر از توضیحات
حمید مرادی 1397-07-11 پاسخ
توضیحات عالی
Ali 1397-05-11 پاسخ
طرف باتری گوشیش باد کرده میخواد ببینه دلیلی که اینجوری شده چیه مثلا واسه اینه که زیاد تو شارژ بوده یا... یا ببینه خطریم داره اون وقت شما یه طومار نوشتین که باتری ها فلان اند و... شاید این متن رو اگه با کامپیوتر ببینیم کم به نظر بیاد باشه ولی با گوشی خیلی زیاد به نظر می رسه و طرف اواسط متن از خوندنش منصرف میشه در صورتی که نکات خیلی خوبه لابه لای مطالب هست
1397-05-11 پاسخ
سلام وقتتون بخیر
تمامی این مطالب از وبسایت های معتبر جهان ترجمه شده
موفق و پیروز باشید
Aryana 1397-01-15 پاسخ
با سلام .
آیا استفاده از باطری ورم کرده میتواند برای گوشی موبایل ضرر داشته باشد.با تشکر
Zz 1396-12-05 پاسخ
**نباید باتری تان را در همه زمان به شارژ بزنید بلکه آن را تنها زمانی به شارژ بزنید که هشدار low battery را روی صفحه مشاهده می کنید**
آخر متوجه نشدیم باطری های لیتیوم یونی بهتره ک شارژشون بین ۴۰ تا ۸۰درصد نگه داشته بشه یا به ۱۵درصد برسه هشدار بده بعد بزنیم ب شارژ
پ 1396-11-03 پاسخ
سلام
باتشکراز توضیحات شما
من یک لب تاب ایسوس با باتری لیتیم یونی دارم..امروز متوجه برامدگی اطراف صقحه لمسی ان شدم..حتما باتریش باد کرده..دلیلش رو نمیدونم واقعا چون موقع خرید هرچی گفتن گوش دادم..
حالا نمیدونم باید چیکارش کنم؟؟
خطرناکه؟
شما گفتین زودتر باید دور انداخته شه اما همونطور ک میدونید این باتری جدا نمیشه پس من باید چیکارش کنم؟؟
امکان بیرون پریدن یا انفنجارش هست؟؟
لطفا راهنمایی کنید
1396-11-03 پاسخ
با سلام مقاله درباره گوشی هست
بهتره که شما برای لبتاب به تعمیر کار یا گارانتیش ارسال کنید